gudamägen!

Vilket liv vårt förra inlägg skapade!!

Jag känner att jag är skyldig PUFFEN en ursäkt: jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag trodde att det var Lena som introducerade Alison (allas vår alison) när det i själva verket var du...jag borde ha vetat bättre!

Dagens AHA-upplevelser är

1. att jag gillar att vara en sån där kämpe som har två till av samma sort, ligger bra i tiden liksom!
2. att två L blir J..alltså sajjad (man ska tro allt som visas på TV)
3. att mörk choklad med sesamfrön i är sjukt gott (trodde jag aldrig!)
4. att kvartetten (jepp idag utökades vår trio till en till Malin) är sjukt kreativa
5. att Lena har nummerolexi
6. att Tezz har dyslexi (light)
7. att jag har namnolexi
8. att man aldrig ska ropa hej för man hoppat hela vägen fram (eller över eller vad det nu är) när det handlar om vår kontra snö!
9. att jag har fått nåt sorts shoppingbegär (det är jag typ aldrig.typ sa jag...)
10. att du kan säga vilket sidnummer som helst i Lärarhandboken och vi kan koppla nåt av det som står där till vårt arbete...såååå jäkla bra är vår kvartett!

Dagens outfit:

Svart lackkjol (vera vang), svarta höga stövlar (gucci) (ni vet såna som pretty woman har) och en svart skinnkappa (Jean Paul Gaultier)...utanpå detta en rosa plyschväst (dolce gabbana och ljusgrönt skärp (burberry)

En för alla, alla för en (tack malin för detta fina uttryck)

/A

och de som får stanna hemma är...

Ni kanske har märkt av en lite sur sambo som inte blev nämnd (hur stavas detta ord egentligen?) i ett tidigare inlägg (han lämnade en besk kommentar...) men anledningen till att han inte blev nämnd är ju att jag säger ju till han varje dag att han är bäst och finast i hela världen, det gör jag ju inte till Tezz och Lena!! Och eftersom jag har sett, när jag snokat omkring på andras bloggar i utbildningssyfte, att alla och typ då menar jag typ ALLA nämner sina respektive vid deras första bokstav så då tänker inte jag göra det...här på bloggen får han hädanefter bli omnämnd som min lilla dalmas, för det är va han är (förutom bäst i hela världen då förstås)...Tezz kommer att prata om sin sambo som hennes lilla toyboy och Lena har sin lilla puff (ok mitt smeknamn är ju hittills bara BÄST)

Vi tänkte då om så att vi skulle  presentera dalmasen, toyboyen och puffen för er så att ni vet vilka ni ska krama när dom saknar oss för mycket...här kommer det!!


Puffen

Puffen är då Lenas respektive.
Han ska tydligen lära barn hur man spelar gitarr. Gitarr spelar han också på sin fritid (även när Lena inte vill) Han tycker allra mest om att (gapandes) spela snabba skalor på elgitarren (och på den klassiska gitarren) men han är också tillräckligt normal att han också tycker om Alison Krauss (även om det kanske egentligen är så att Lena tvingar honom). Han och Lena har två katter också och han brukar förklara för stumpan (katten inte Lena) när han är inne och hon sitter ute att "kissar man på golvet så får man inte vara inne. du får inte komma in förren du har blivit snäll igen och slutar kissa på golvet".
Ja han är ju ganska kvinnlig av sig också, filar naglarna och sånt som inte ens tjejer gör. Häromdagen hade han åtta nagelfilar i jackfickan sånna där som polerar och så nopprar han ögonbryna för annars växer dom igen. Han säger PERRY i verje mening vilket är otooooligt fjantigt och SÅÅÅÅ 2005! När han sitter och tittar på tv ibland så sitter han och rycker näshår ur näsan =)...ja detta var då Lenas lilla puff som hon tycker så mycket om.


Lilla dalmasen

Detta är då Annahs lilla dalmas.
Dalmasen är sjuksköterska och jobbar med sjuka barn (tur att Annah ska jobba med friska barn så att det jämnar ut sig) men i sommar (och förhoppningsvis lite längre än så) ska han köra ambulans (riktigt manligt det där med ambulans alltså!)
Denna dalmas är inte född i skåne som det kan verka utan i himmelriket Mora (enligt honom själv...) och där brukar han springa runt i masdräkten och spela folkmusik och country med likasinnade. Han tycker nog bäst om att sitta och spela på alla sin hundra gitarrer (typ...iallafall tio...) och han föredrar stålsträngat och han brukar inte göra som puffen..sitta och spela skalor alltså...han spelar mest allt annat, gärna country och bluegrass (fast när man nämner Ben Folds Five får han något drömskt i blicken...Av någon konstig anledning tycker han väldigt mycket om Barbershop (ni vet, killar som sjunger käcka sånger tillsammans) och detta gjorde han mycket med sina likasinnade i moraland. Dalmasen har också en förkärlek till bröd och då är det alltså bakningen som är viktigast och självklart ska det vara surdeg (för det är manligast). Mellan Dalmasen och hans bror (också han dalmas...) finns en outtalad men ack så viktig kärlek som för dem samman när det kommer till surdeg. Han impar även på kvinnorna på avdelning 12 med att baka morotskaka (och för er som inte smakat den kan jag säga att det finns inte ord på hur gott den smakar!) Ja, som ni ser är han ju världens bästa dalmas!!


The Toyboy

Detta är då Tezz lilla toyboy (ser ni väl...)
Han kränger frukt och grönt på Willys och när han inte gör det kör han omkring fulla folk i taxin.
Han är stor och stark och tränar mycket och då främst Volleyboll. En gång i tidernas begynnelse brukade han och tezz spela beachvolley ihop men det fick de sluta med för förhållandet höll på att ta slut då de inte tyckte att den andre spelade alls bra. Så det var väl tur (för husefridens skull att de slutade) Han tycker om att läsa GI-böcker och hans favoritbok heter GI-månad av fredrik Paulín (eller va tusan han heter..) Boken är alltid där han är.. På toa, i sängen, vid datorn, i duschen ja ni hajar! Detta kan ju låta som att han är en smula konstig men det kan jag intyga att han inte är, han är en väldigt snäll person. Detta märks om inte annat att han alltid brukar låta Tezz vinna i spel (hon har lite problem med humöret när det kommer till att förlora..) Toyboyen spelar fotboll i div 7 på sommrarna men han försöker för det mesta hitta på bortförklarningar så att han ska slippa tränigar och matcher (jag skrev ju att han tyckte om att träna, varför gjorde jag det?) En annan roligt sak om denne toyboy är att han går i sömnen rätt var det är. En gång tog han kort på gardinerna i sömnen och ibland försöker han ta livet av sig i sömnen genom att snurra en linda runt halsen...men för det mesta är han ju alldeles underbar!



Sådär, detta var en lite presentation av de som får stanna hemma och tvätta, vattna blommor (varje söndag!!!) och byta handdukar en gång i veckan!!

Lämna gärna kommentarer om ni undrar om nåt mer om dessa fina karlar!

/ T.A.L

Vinnaren!!

Nu har jag utsett en vinnare i Lenas tävling, ''Gissa tröjan''

Jag kan mycket stolt berätta att det är min goda vän Ela som är vinnare!! :) Wihooo

Ela var också den enda som tävlade, hon hade egentligen svarat fel. Men skit samma det ''viktigaste är ju inte att vinna utan att deltaga'' och det gjorde ju Ela, så därför vann hon! Priset är att bli omnämnd i denna världsberömda blogg! Jag tänkte göra ett helt inlägg i din ära! :)

Ela är en 24 årig smålandstös ca 174,5 cm lång och brunt hår! Hon är dessutom ägare till en röd mini bil med fräcka funktioner, t.ex. en inbygd nyckel så man behöver bara hålla koll på ''låsa-upp-dörren-knappen'' för nyckel sitter redan i. Hur cooolt som hellst!

Jag träffar ofta Ela på min fritid, vare sig hon vill eller inte eftersom vi spelar i samma lag.
Vi lärde känna varndara då vi båda började spela i karlstad volleyboll (yes lite reklam för volleybollen där också!) och var de små pluttiga junisarna där (nu är vi typ störst bäst och vackrast, eller nått.. höhö)

Ela är en snäll person med stort hjärta! Och man har alltid fantastiskt roligt med henne! Hon har dock inte lärt sig om man säger hon eller han till en farfar... Men det gör inget! :) Tycker om dig ändå!

Här kommer en bild på Ela!





Ela är hon med grå brallor...

(bilden är snodd av en annan vän men henne tänker jag minsann inte nämna i detta inlägg, mohahaha)

Stort Grattis kära vän! Love ya!

/T

Vilket liv!!!

Ja det säger jag bara...

Jag blev lite sådär emotionell idag. Jag brukar ju bli det och jag delar ju alltid med mig av mina innersta känslor här i bloggen, ni vet...NOT!! Men idag..ska jag bortse från det...

Så, from the böttöm åv maj haart:

För er som vet och för er som inte vet så är jag med i en Queen-produktion...och vi ska ut på Sverige-turné (JA, det är så coolt som det låter). Jag får alltså göra det jag gillar mest i hela världen: stå på scenen (och ja, jag är en dramaqueen...typ, jag gillar att synas iallafall). Där, på min fritid, får jag umgås med fantastiskt trevliga människor som gör mig glad...

men det bästa av allt är att jag inte bara omger mig med hääääärliga människor på fritiden...JAG GÖR DET I SKOLAN OCKSÅ!!! Miss T och miss L: vad glad jag blir när jag tänker på er!!! det kan ju inte vara sant att jag ska till Thailand med er i fem veckor (visst, jag kommer dunka en cocosnöt i huvudet på L när hon gnäller om "boxijelly"och svartvita ormar och allt vad det finns där nere och jag kommer sparka T på smalbenet när hon för hundrafemtiotusenmiljonte gången ska ha oss med till beachvolleyplanen när jag hellre vill vara lat ...,men förutom det så...AJ LÖÖÖV JO!!

Kan det vara vaccinationssprutan som gav mig en snedtändning kanske och gjorde mig så är kärleksfull?

Jag tror för övrigt att vi måste sätta T på fashionavgiftning för hon är alldeles för modern, hon hänger ju med i modesvängen, stackarn...men vända på tungan kan hon ju iallafall så det får väl räcka med det...


Ja det är väl hit vi ska då...känns sådär faktiskt...
Det är alltså hit vi ska, känns sådär faktiskt...

Dagens outfit:

T: Det där sexiga leopardmönstrade "fodralet" (?) som hon köpte på Gina Tricot
L: Hennes favoritdräkt, som är den ljusrosa träningsoverallen (Peter har en likadan fast i ljusblått)
A: Storblommig, ankellång, mormorsklänning och en knallgrön gallonkappa...

Karlstads soligaste hälsning från mig
/A

Mardrömmar

yes nu börjas det har haft mardrömmar om thailandsresan nu. Vilket tyder på att resfebern börjar......vilken överassking att den skulle börja hos Miss L först hmm.

1:a drömmen: flugkrasch jajjemen ganska vanligt. Vi satt i flyget när det sakta men säkert började att åka rakt ner!!! Vi kraschade rakt ner i vattnet och fiskar simmade runt oss. jag sitter och stortjuter, Miss A sitter och intalar sig själva att dettahänderintedettahänderintedettahänderinte och Miss T the one and only sitter och säger FRÄNT!!!!!!!

2:a drömmen: Jag glömmer att hämta ut mitt bagage väl framme i Krabi. Hur många har det hänt liksom!? Aja nu har det ju inte hänt på rikigt jagvet jagvet!!!

Dagens outfit : fladdrig Pastell i triss: gult, blått och turkost ni får själva gissa vilken färg som satt på vem. Vinnaren får sitt namn nämnt i denna blogg!!!! Vilket pris mina damer och herrar. Tävlingen börjar.........NU


Over and out / L

A har också en ny kunskap...

...storebror kommer alltid och tar dig, när du minst anar dig. Tänk på det nästa gång ni söker csn-bidrag och bostadsbidrag och har ett extrajobb!

Dagens outfit: Slalomtights, pjäxor och flyttkartonger

Nu åker jag till Ikea och tröstshoppar!

...föresten är jag mycket glad för tezz skull som äntligen kan bli en i gänget, Grattis min vän, vi är stolta över dig (jag drar mig och blondinlena över samma kam/kant/


Här ser vi A med tillfällig puckerygg?

Dagens nya kunskap!

Det sägs att man lär sig något nytt varje dag!
Vet dock inte vad det kan ha varit i går, men idag har jag lärt mig en grej som jag länge har övat på men som jag sedan har gett upp då jag trodde att det berodde på dåliga gener! Tack mamma, tack pappa för det!

Men det berodde inte på dåliga gener utan det handlar om teknik!
Det var min förtjusande klass kamrat Karin Von Bergman som sa hur jag skulle göra! Så om det är någon mer där ute som inte kan detta förtjusande trick, kontakta Karin!

Ja just det kanske ska säga vad det är jag lärt mig också...
Jag kan VÄNDA på tungan!! Wihoooo!!! Jag är lycklig!

Som bevis lägger jag upp en bild! Haha!!







Det blev ingen dagens outfit idag för idag hade jag större nyhet att berätta!

/T

på väg...

till träning, inte thailand..eller vi är ju påväg men inte på flyget liksom...men påväg att vara påväg till thailand..typ...liksom..bah!! Det andra är på mig för att jag inte skriver...hur lätt är det att skriva inlägg från en dator som inte har internet?? Om det går får ni gärna tala om det för den funktionen har jag inte hittat än...och jag kan inte utföra magi, jag sitter på skolan och blir smittad av de lortiga tangenterna för Er skull!!

och nån bild har jag inte heller att lägga upp...men håll ut, det kommer...

Dagens outfit:

-tezz ---> miss sixtybyxor, buffaloskor och ett playboy-linne
-Lena ---> pyamas och lejonfötter
- Annah ---> den lilla svarta och såna där svarta pumps som de har i sex and the city ni vet!

Och för er som undrar varför tezz kastade kaninpälsen så var det för att en i klassen hade en likadan..och tezz kastade den inte (så modig är hon inte) hon skänkte den till myskoxarna...nej, jag menade myrorna...och då kan ni dra paralleller till blondinbellas kaninpäls (den var läskigt lik den tezz bar)...

Nu ska det gympas!

/A

oooh noooo

Jaa mina kära vänner. Nu vet jag att jag ska ha med min vitvinsvinäger ner till stranden eftersom det kan lindra smärtan om man bränner sig på en sådan där boxjellymoj. Så sköönt att veta, fast man måste ändå ta sig så fort som möjligt till ett sjukhus. Närmaste sjukstuga på koh Lanta ligger väl några mil bort, så vi hinner nog ändå dö på vägen.

MEN som om inte jellygrejjor, svartvita randiga vattenormar och trafiken skulle vara nog, så har jag nu även läst om hakmaskar oooo yes ni hörde rätt. Dessa små söta djur tar sig in genom fötterna, tånaglarna och lever på oss, de hakar sig fram. Jag tror att jag ska sluta läsa om thailand och bara hoppas på att jag inte dör. Jag kanske dör redan innan jag kommer ner........planet mellan Bangkok och Krabi låter ju inte så härligt liksom.

Ja är det någon som vet något annat som vi ska eller jag ska akta mig för så får ni gärna höra av er. Tips på olika hemmagjorda salvor tas också emot.



/L

Saker att konstatera efter denna dag

   * Annah har inget internet hemma så jag kan skriva om mina innersta känslor för hon kan ändå inte läsa

* Tezz har sin magsäck i sina lår

* Jag har ett sår i näsan som inte vill läka

* Tezz nya signum på bloggen är hädanefter "så jävla blåst" (det är hennes egna ord, så nej jag är inte elak)

* Maja hade med sig.....lök

* stark mat blir inte lika stark när man har med den som matlåda och värmer den i micron

* Annah tycker att Universitetets microsar är skitbra

* Det tycker inte Thereze

* Idag är det en dag närmare avresa

* Vi måste nog fixa våra läppar innan vi åker för botox kan vi inte vara utan! Vem kan det liksom?

* Vi måste fixa det snart så att svullnaden hinner gå ner tills vi åker. För vi vill ju inte att det ska se botoxat ut.




Jag ska inte vara sämre jag. Här kommer en ego bild på MOA!!!!


Världens bästa tisdag

Nu tycker jag nog att det är dax att uppdatera!
Idag är det världens bästa tisdag! Varför kan man undra!? Och det har jag inget svar på, vissa saker bara vet man!

Dagens outfit denna tisdag är aftonklänningen från 2003 års Nobelfest, ja jag vet man ska inte ha samma kläder två gånger jag borde ha skänkt den till myrornas men kunde inte riktigt slita mig från den. Bara så att ni vet så har jag kastat kaninpälsen den är sååå Vecka 9!

Tankar på Thailand.. Humm.. Ja vi hade ju redovisning idag om det där vi kanske ska göra i Thailand så en  halv timmes tankar kanske?

Förresten.. Kul att så många läser och att en del tom lämnar kommentarer! Wihooo :) Vi ska ju bli större än blondinbella och tjäna massa pengar! Så tack för att ni hjälper oss med vårt mål!  Än så länge har vi inte fått ett öre, men men..

Kanske ska lämna en så kallad egobild!



/T (helt ensam denna gång!)

RSS 2.0