Ett till!!!

Ja men visst Theréze......nu vet alla hur vi ser ut. Iallafall baksidorna och hår.

Bra jobbat kaninpälsbäraren =)

/L again

Och kanske min nudå

Japp yngst och sist, så kanske man kan beskriva mig.
Jag funderade också på att skriva om mina innersta känslor och hur jag mår, precis som tezz tänkte. Men för att tänka på Annahs svaga hjärta så ska jag bespara henne den chocken, hon är ju lite sjuk nu och allt.

Thailand var det ja! Vi kommer ju att komma ner mitt i natten och jag som vill vara säker på att inte bli mördad sover ju gärna på ett hotell, men för annah går det ju bra att sova på kajen.....vi får se om jag vågar trotsa mina rädslor inför detta. Jag har redan rädslorna inför box jellyfish att tampas med. Men det ska nog gå bra. Tezz har ju sina muskler att skydda oss med och annah har ju sina längdskideben, jag kan väl skrika lite på dom och nypa dom som vill oss något ont.

När vi åkte längdskidor la jag och tezz upp en strategi för hur vi skulle klara oss levande undan om vi stötte på en varg. Vi mötte ingen varg som tur var, vet inte om strategin hade fungerat. Men vi får väl lägga upp en sådan strategi på den thailändska kajen också. Det fixar vi nog för vi är de tre problmelösarna =)

Nä nu ska jag gå och få en helkroppsmassage. Det är kanske sånt som blondinbella får varje dag? Lyx!  och jag ska få den för första gången i mitt liv, och jag är äldre än den människan!!!!

/L

Min tur ...

Jahapp då var det kanske min tur att skriva nått i den här bloggen!

 

Vad finns det att skriva om 2 månader innan vi ens åkt!? Kanske mina innersta känslor, vet att Annah skulle uppskatta det oerhört om jag gjorde det! Så en snabb summering, i dag mår jag prima! Åh känslorna mår nog också bra! Annah och Lena mår nog också fint, tror att de är friska och krya.

 

Vad annars skriver man om i en blogg? Humm.. Ja just det! Mode såklart! Idag har jag haft en kashmirkofta och som jacka när jag varit utomhus har jag burit en svart kaninpäls. Det är oftast så jag går klädd faktiskt!

 

Tankar på Thailand idag, inga fram tills det att jag fick mail från Lena om vad det kostar att hyra buss från Krabi till koh lanta 770.668 svenska kronor! Observera att detta är ett ungefärligt pris..  Sen funderade lite på om jag fått någon flygbiljett också, jag verkar va den enda som inte fått det. Knepigt jag kanske kan knö ner mig i en väska i så fall.



Nej, Annah kan berätta att tezz har inte fått nån flygbiljett så hon får stanna hemma...synd

 

 

Nu tänkte jag även visa hur vi ser ut!

Tatta!!

 

 Lena                                     Annah o Tezz

 

/T (men viss hjälp från Annah tror jag, annars spökar det! )


Nästan allt "klart å betalt"!

Nu har vi konstaterat att det återstår endast en pytteliten spruta, sen är det bara att vänta...å den där sprutar är ju barnmat för sådana som mig och Tezz som är rejäla plasmagivare, Lena blir det värre med som inte har den där extra lilla plasmastjärnan som vi har (sen kommer jag aldrig erkänna att jag svettas som en galning och blundar rätt hårt varje gång plasmanålen ska in i armen...och jag tänker: "det gör inte ont, det gör inte ont, AJ SOM F*N VA ONT DET GÖÖÖÖR!!!". Men som sagt, det skulle jag aldrig erkänna...) Så den där sprutan är ju inget att bry sig om...

Men ja, visum är klart också. Vi blev härligt överraskade när vi fick tillbaka passen på posten med en fin LITEN stämpel i (vi som trodde att vi skulle få ett stoooort papper som vi måste vakta med livet för att få komma över gränsen, så var det tydligen inte...). Vi kämpade ju rätt rejält med visumansökan ska ni veta för den skulle postas...som rekommenderat brev, vilket ingen av oss tidigare hade varit i kontakt med förut, så vi var ganska nervösa för om brevet verkligen skulle komma fram och sen tilllbaks till oss igen. Kassörskan trodde nog inte att vi var riktigt kloka när vi stod där som små förvirrade äpplen och räknade pengar, papper och pass...men allt löser sig som vi brukar säga...våra epiteter blev det gemensamma "Annah, Lena och Tess = PROBLEMLÖSARNA!!"

Så nu är det bara att vänta...om ett antal veckor bär det iväg...bara en spruta kvar!!

/A

Nu har vi åkt fast...

...i bloggträsket...skiiiit!

Vi tänkte så här: vi ska till thailand...så är det...och vi tänkte ju va borta ett tag...så...detta får bli lite som vår kontakt med de där hemma...man kan ju alltid använda resedagboken...men...lena sa faktiskt att man inte kunde lägga upp filmer där och det måste vi ju bara!! Så det få väl bli en blogg då, till Annahs fasa!!!

jaja så är livet...vi är iallafall Annah, Lena och Theréze som ska åka till Thailand och gör avår praktik i fem sjuuuukt lååånga veckor...ska bli trevligt..kanske vi kan tjäna pengaqr på bloggen också till slut, som blondinbella gör...vi har ju egentligen ingen aning om hur man kan tjäna pengar på en sån här grej, men det finns ju konstigare sätt att tjäna pengar på så det kanske inte är så svårt när det väl kommer till kritan...

Ja, mer kommer ska ni se...nästa gång får nån annan av er skriva höörni!!

Nu ska vi skriva storylinearbetet..kontrakt var det visst som vankades!

Hej!

/Thelenah

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0