Railay Beach!

Dåligt med uppdatering under helgen, vi ber om ursäkt för detta! Anledningen stavas railay beach. Vi ville åka bort under helgen och hade hört talas om detta paradis med underbar klättring...yes tänkte vi och drog iväg!

Vi hade redan bokat buss till krabi och blev upphämtade utanför lägenheten...efter två timmar med 100 nära-döden-upplevelser utan säkerhetsbälte kom vi till krabi Pier och började sökandet efter en long tail-båt...vilket vi fann...vi fann även ett boende på railay för netta 1200 baht/natt...svindyrt för att vara thailand och asbilligt för att vara sverige. Sen tuffade vi iväg i ett bensinmoln och hamnade i paradiset...

Väl framme intog vi en lättare måltid innehållande spagetti och hårstrån, vi blev serverade av en ung kille som bytte tröja tre gånger och ägaren av resturangen såg ut att vara ca 50 år gammal, i verkligheten var han nog bara en stackars nerknarkad 35 åring med tatureringar överallt och trasiga jeans...jaja mätta blev vi iallafall och lite hårstrån har väl ingen dött av? 

Sen bokade vi klättring...JIHAAA klättring är kul...även om Annah klättrat lite hemma i Årjäng för sisådär 10 år sedan och Lena och Tezz aldrig gjort det gjorde vi det ändå med stor glädje och entusiasm (lois hade klättrat mycket så hon visste hur man gjorde). Noi, vår klätterinstruktör var en ung man som såg till att vi kom upp och även kom ner...det tyckte vi var bra! Han var bra! Efter klättringen åt vi och sen gick vi utpå!, ni hörde rätt, VI gick ut och festade...eller ja, festade var kanske fel ord, lite drinkar, lite singha och lite sällskapsspel med våra bordsvänner och lite sång ute på en bar...jättemysigt och jättebra och vi var jättetrötta efter en halv dags klättrande så vi halv ett gav vi upp och gick och la oss i vår bunge...nice

Söndagen spenderades på stranden och vi badade mycket, för en gång skull gav havet svalka och annah skaffade en ny tatuering...sen åkte vi hem till Lanta. Så då var det dags för en ny resa i helvetets tecken, fort som F*n gick det även denna gång...vi gillar att förarna alltid ska köra fortast och gärna köra om fyra lastbilar och tre moppar i en sväng med heldragna linjer...kanske ska pröva det hemma? vad tycker ni?

Ikväll ska vi äta avskedmiddag med vår kära Lois, hon lämnar oss imorn och åker hem till hufvudstaden och till sin mathias. Så nu är vi inte längre en helt fantastiskt kvartett, nu är vi tillbaks till gamla vanliga trion igen...
jaa detta var vår helg, hur var er helg?

Vi har iallafall valt att åka tillbaka till railay den 20 maj..och vi stannar där till 25 maj, alltså den dagen vi åker hem...vi vill tillbaks till paradiset och vi ska klättra mer!! Annah funderar även på om hon ska ta dykcert, men kanske per vill göra det med? vad vill Per? Ska Annah vänta eller ska hon tuta och köra?

Vi saknar er!

Här är vår helg i bilder:

På väg i long tail-båten



Railay beach east



Railay beach east



Tezz och Noi, klätterinstruktören...ser ni vad avslappnad han ser ut när han säkrar Lena...haha tur att hon var så duktig på att klättra...hihi



Annah försöker pressa isär bergen och på så sätt ta sig upp...



Tezz in action...



Lena klättrar med livet som insats...



Världens roligaste sällskapspel som tar fram allas vinnarinstinkt! Ingen av tjejerna förlorade någon gång, bara killarna..HAHA!


Läs mer om vår praktik på universitetets hemsida här

med vänliga hälsningar Thelenah

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sååååååååå härligt, roligt, mysigt, varmt och gött ni har det. Jag har väntat på den här uppdateringen. Det var skönt att höra ifrån er. Jättefina bilder. Här i Filipstad är det rätt kallt. Nu när jag ser henne på bild längtar efter min Skrutta.

2009-05-11 @ 19:59:45
Postat av: Anonym

Var ni inte inne i den fina grottan påp railey. Ni kanske är så blyga så ni inte våga titta. Njut för mig också och glöm inte åka till Poda när ni är där.

2009-05-14 @ 22:08:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0