mer bilder...


Lena dricker coconut shake...självklart är den alkoholfri, det måste den vara för vi dricker den så ofta att skulle det vara alkohol i skulle vi vara fulla hela tiden och det är vi inte,,,


Mitt och Lois nya sovrum med balkongen lite där bakom...

      



Balkongen (bilder tagna från Lois blogg )



Bild från vår förra bunge...detta är poolen vi spenderade mycket tid vid..


Kommentarer
Postat av: Sara O

Jag är fortfarande inte ett dugg avundsjuk... Inte alls! Fast däremot drömde jag att Lena och Tezz åkte hem inatt för att Lena hade så ont i ryggen utav sängen och då hade hennes mamma sagt att hon inte kunde leva så, så det var första flyget hem (dont ask me why...)

2009-05-03 @ 14:52:29
Postat av: Mamma Mu (Lenas mamma)

Va' roligt med lite mer bilder. Ni ser ut att ha det jätteskönt. Va' bra att ni har fått flyttat och inte behöver ha objudna gäster på nätterna. Ni är väl snälla mot och med min lilla rädda Lena. Hon är inte rädd, bara försiktig. Kanske är mitt fel som har försökt skydda henne så gott det går. Var rädda om er. Kram från Mamma Mu

2009-05-03 @ 17:48:40
Postat av: Tezz

Hejsan! Lustigt att du drömde att Lena o jag skulle åka hem, jag har drömt att vi åkt hem flera nätter. Vill stanna ett tag till!! :) Vi har det jätte fint, och det är väldigt skönt att vi flyttat, känns mycket tryggare. Vi gör vårt bästa för att ta hand omLena, hon har blivit mycket modigare :) Tror inte ens att hon är rädd för att flyga längre. :)



Kram Kram Tezz

2009-05-04 @ 05:10:48
Postat av: Sara utan ä...

Ser ut som ni bara får det bättre och bättre där borta, inte alls avundsjuk! Och de där drinkarna ser ju inte alls goda ut...=) Tezz nu får du äta lite thai åt mig också, ev. smuggla med nån maträtt hem? Miss u!

2009-05-04 @ 12:58:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0