Inbrottstjuvar och nytt boende

Det var längesen vi uppdaterade nu...det beror på strömavbrott, flytt och nöje...

strömavbrottet kanske vi redan har berättat om...om inte så brukar det vara strömavbrott här lite titt som tätt och onsdagen fick spenderas utomhus, rättare sagt på stranden...inte så jobbigt...vi hade NO och idrott där och vi har kommit på va mycket man kan göra med eleverna på en strand...MER STRÄNDER TILL KARLSTAD!!! Det var en väldigt varm dag men vi bättrade iallafall på brännan lite extra. Dock berättat ALLA våra rapporterare från svea rike att våren och sommaren har kommit med besked vilket gör oss lite oroliga för att ni kommer vara brunare än oss...SLUTA SOLA!!!

Nu till vår händelserika natt (torsdag-fredag):
Natten innan vaknade Lena av att någon tittade in genom vårt fönster i bungen och jag (Annah) hade också hört en massa konstiga ljud tidigare under natten. När Lena väckte oss andra var rätt skrämd och jag skulle ju då fösöka hålla mig lugn och gick upp och tände på verandan...till min lycka var det ingen där och vi fick gå och lägga oss igen, lite mer rädda...

Lois, vår granne från hufvudstaden, hade också hört konsitga ljus och var lite orolig över hur ndet skulle vara nästa natt, alltså natten till fredag....vi bestämde då för att gillra en fälla (uppfinningsrika som vi är) och att om vi hörde något under natten skulle vi ringa varandra direkt...sagt och gjort går vi och lägger oss...märk då att vi gillrat en fälla så vi tar oss inte ut från bungen och våra hjälmar ligger uppradade framför dörren så vi ska kunna slå dom i skallen när dom tar sig in....vi är förberedda för krig!!

Halv 12 ringer lois och får fram att det är någon som försöker ta sig in hos henne...hon hade ställt bord och stolar utanför så hon skulle höra om någon tog sig in och det var detta hon vaknade av på natten, att någon flyttade bordet och stolarna...av ren instinkt sprang hon upp och började banka på dörren så de skulle skrämmas (innan detta har hon av någon anledning lyckas att sätta på sig linserna, hur lyckades hon komma ihåg det i denna kalabalik?). Hon ringde till tezz och vi rusade upp och ut på verandan...men då hade dom redan stuckit,,,vi kikade runt lite...och gick även till vakten som tillkallats för att det var oroligt natten innan men han vaknade inte när vi knackade på hos honom (bra vakt va?)...sen gick vi och la oss och lois sov hos oss den natten...vår fälla stod orörd hela natten, synd för vi hade verkligen laddat för fajt!!!

Dagen innan hade vi hittat ett nytt ställe att bo på som ligger närmre skolan, närmare bestämt en minut, från bungen tog det 10 minuter med moppe...till detta hör att det är en flåååådig och ljus lägenhet på 70 kvadrat..DEN ÄR LYXIG!! så från att ha bott i en sketen bunge med kackerlackor och ödlor har vi nu kök, två rum, ett jättefint badrum med eget duschrum OCH en stor balkong som vi kan sitta och se på solnedgången...vi trivs!!

Vårt nya begär heter COCONUT SHAKE...sååååå gott och vi har detta som ny last...

Igår hade vi filmkväll med svenskt godis...då började vi längta hem lite...och det var ett romantiskt drama som visserligen var skitdålig men den gjorde iallafall att vi saknade våra sambosar rätt rejält....tur att vi har varandra att krama på!

Internet får vi snart i lägenheten så då kan vi lägga upp en massa bilder! håll tillgodo med lite text....

nu ska vi till sim salabim (ban saladan) och gå på marknad eller så går vi till poolen och solar, vi har inte riktigt besätmt oss än...

Puss och kram från Thelenah (genom Annah)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0