Home sweet home

Ja då var vi hemma då

Jag tror att jag talar för alla tre när jag from the bottom ov maj hart säger att det är helt fantastiskt jä**a underbart!!!

När jag klev in i lägenheten var det som hela hjärtat gick sönder av kärlek...VÅR LÄGENHET!! det luktade hemma och det fanns inte en ödla så långt ögat kunde nå..inte heller kackerlackorna fanns att hitta...att sen få krypa ner i min egen säng i rummet utan AC, utan helt vanlig svensk luft, med mitt eget täcke....Å VAD FINT DET VA!!

Vi har haft det otroligt bra på resan med många minnen i bagaget som vi kommer att prata om länge...vi kommer ha grejer för oss som bara vi skrattar åt, vänner och familj kommer att tröttna på vårt tjat om vår resa och vi kommer inte att bry oss...vi kommer säkert också tvinga våra pojkvänner att ha Thai-aftnar med oss (när vi kommit över thaimatströttheten), där vi kommer att visa kort och tjata ännu mer och säga sawadee kah...ja det kommer bli fantastiskt det med...

Men nu tänker jag bara ägna mig åt sverige ett tag och älska allt jag ser och upplever...snart är jag ändå trött på det med och vill åka utomlands. den enda skillnaden då kommer vara att jag vet att borta bra men hemma är bäst, här finns allt jag vill ha och det är jag nöjd med...vad skönt att känna sig nöjd...JAG ÄR NÖJD!

Nu ska jag bara se till att få träffa alla i familjen och resten av vännerna...

Tack för att ni velat följa oss och våra äventyr, det har betydd mycket för oss att ni lämnat personliga kommentarer och hoppas att ni haft ett nöje att följa oss. Vi får se vad som händer med bloggen, kanske lägger vi ner den eller kanske blir vi bloggare på heltid och blir miljonärer...man vet aldrig!

Tjingeling!

/Annah

här kommer två videoklipp från vår sista tid i thailand...vi tycker iallafall de är roliga ;-)




Kommentarer
Postat av: malin

haha, klippet me hundarna skrattar jag ihjäl mig åt, så jävla roligt.

men aporna va ju hur söta som helst, kanske inte när man vaknar av dem, men....

kul ni e hemma igen, vi ses imon.

2009-05-28 @ 14:08:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0